Rólunk

A vállalkozás Magyarország északkeleti részén, Sátoraljaújhelyen működik. Gépi hímzéssel foglalkozunk 1997 óta. Tevékenységünk keretében belföldi és külföldi partnerek részére készítünk minőségi gépi hímzéseket az általuk megadott minták alapján. A megrendelőink a konfekcionálás különböző területein dolgoznak, úgymint divatruházat, egyen- és formaruha készítés, munkaruhagyártás, valamint egyéb (pl. lakástextil) konfekcionálás. Vállaljuk továbbá közepes és nagy sorozatú hímzések készítését dekorációs és reklám célokra, különböző eseményekre egyesületeknek és közintézményeknek egyaránt.

Fontos lépcsőfokok a vállalkozás eddigi történetében:

1997      Egyéni vállalkozói tevékenység kezdete.

1999      Az első automata hímzőgép megvásárlása.

2008      Egy új, többfejes, számítógép vezérlésű, szabadkaros hímzőgép beszerzése flitterező és sapkahímző lehetőséggel.

2009      Professzionális hímzőszoftver vásárlása. Ekkortól saját programokat használunk, amivel megteremtődött a hímzések minőségének teljes felügyelete a gyártási folyamatban.

2010      Egy új vegyesfejes (normál + chenille-fej), nagy hímzőmezős hímzőgép vétele és a tervezőszoftver fejlesztése az új lehetőségekhez.

2012      Egy új vegyesfejes (normál + forgófejes zsinórozó fej) nagy hímzőmezős hímzőgép beszerzése

2014      Egy új 1 fejes hímzőgép beszerzése a bemintázások megkönnyítéséhez.

2015      Egy szabadkaros és egy nagy hímzőmezős új gép beszerzése, a vállalkozás honlapjának elindítása.

2017      Új telephelyünk megvásárlása, a rajta levő épület felújítása, átalakítása.

2018      Műhelyépítés, a telephely beruházás befejezése.

2019      A tevékenység folytatása az új telephelyünkön megújult környezetben. 

2022      GINOP PLUSZ pályázati támogatással a DCP és FS műszaki fejlesztések bevezetése gépvásárlás útján. Tető felújítás.

Széchenyi Terv Plusz